Expired: Underviser søges til kunstformidlingsprojekt for børn

02.02.21 | Opslagstavle

I Kunst ud til Folket søger vi en workshopafholder til vores 2021-turné med projektet SNAK med skulpturerne. Med leg og fantasi formidler vi skulpturer i landets landsbyer for byernes børn.

Se mere her

Kunst ud til Folket er en kunstnergruppe, der hiver kunst og finkultur ned på jorden, så alle kan være med. Vi får skulpturer til at tale, fortæller røverhistorier om malerier og digter historier om kunst sammen med børn.

I 2021 har vi fået midler til en stor turné rundt til landsbyerne i Region Syddanmark. Vi besøger hver by i 2 dage med et gadeteater på dag 1, hvor byens børnehave- og skolebørn får mulighed for at snakke med en af byens skulpturer, samt et workshopforløb på dag 2. I workshopforløbet skal børnene filme deres egne samtaler med de lokale skulpturer. Videoerne bliver lagt online på et interaktivt danmarkskort, så børn og lærer i hele landet kan se videoerne og blive inspireret til selv at gå ud og få deres lokale skulpturer til at tale.

Se et eksempel fra en af vores workshopforløb

 

Til dette workshopforløb søger vi en dedikeret workshopafholder, som brænder for at undervise børn i fantasi, kreativitet og mundtlig formidling. Men du skal ikke blot lede forløbet, du skal også være med til at udvikle det. Målet er at skabe et workshopformat og et overbevisende online undervisningsmateriale, som børn og lærere i hele landet kan bruge. Derfor søger vi ikke blot en workshopafholder, men en der vil være med til at udvikle vores pædagogiske profil i det hele taget.

Vi forventer, at du har erfaring med at undervise børn, og at du brænder for at udvikle nye undervisningsmetoder og værktøjer. Kunst ud til Folket formidler ikke kunsthistorie, og derfor behøver du ikke have en baggrund som faglig formidler fra et museum eller lignende. Vi ser kunst som et middel til at få gang i børns fantasi, og derfor søger vi en med erfaring og kvalifikationer inden for undervisning i historiedigtning og fortælling, drama og mundtlig / kropslig fremførelse.

 

Stillingen er tidsbegrænset og går fra marts 2021 – oktober 2021. Hvordan vi helt præcist strukturerer arbejdstid, ansættelsesforhold og lignende, aftaler vi i fællesskab.

Vi håber, vi finder en iværksætterorienteret medarbejder, som vil være med til at udforske ukendt land og revolutionere vores kollektive syn på kunst. Vi forventer at fortsætte turnéen i resten af landet i 2022-2024, og hvis vores samarbejde er godt, vil vi gerne have dig med hele vejen.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Kunst ud til Folket: Søren Mølstrøm på 30355462

Bemærk, at stillingen har kort ansøgningsfrist.

  • Ansøgningsfrist: 8. februar 2021
  • Ansættelsesdato: 1. marts 2021

Besøg Kunst ud til Folket på vores hjemmeside: kunstudtilfolket.com

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.