Expired: UNIK MULIGHED for ung (eller gammel) kunstner!

27.09.19 | Opslagstavle

Mit navn er Jonathan, og jeg er en ung kunstner netop færdiguddannet. Jeg er ved at starte et atelierfællesskab/udstillingsrum i København — et nyt og vildt spændende projekt! OG jeg har nu fundet et fedt lokale på Nørrebro, som jeg lejer mig ind i —

OG — jeg er ved at lægge de sidste brikker ift. hvem der skal være med i fællesskabet. Men har stadig plads og skriver derfor herinde.

KONCEPTET er et åbent lokale, 72 m2, hvor vi skal være 4 ‘kunstnere’ (alle kunstarter er cool). Atelieret er tænkt primært som arbejdslokale, men jeg har planer om at holde nogle soirées, oplæsninger og udstillinger — dvs. et fleksibelt rum, der både kan agere atelier og udstillingslokale + et sted hvor der kan være lidt sjov i gaden og community.

Indflytning ca. 6. OKTOBER. Huslejen ligger på 2750 pr. person alt inklusiv, MEN det er intentionen at nedbringe huslejen ved indtægter fra events (skriv PB for mere info) — til fx 1500 kr., selvom den del af gode grunde er lidt usikker.

SÅ hvis du er frisk på at være mere i et ungt super cool startup atelier med søde mennesker, skriv til mig, så kan vi mødes snarest og tale <3 <3 <3 KH Jonathan johedegaard@hotmail.com

close

Nyt fra BKF direkte i din indbakke

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund. Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 16.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.