Expired: Vil du være en del af et nyt kunstnerdrevet værkstedsfællesskab på Vesterbro?

27.06.18 | Opslagstavle

Den 1. september åbner vi dørene til det kunstnerdrevne værkstedsfællesskab OE.

OE ligger i centralt på Vesterbro (tidligere butikslokale i høj kælder) og består af et mindre antal værksteder. Der er 2 ledige værksteder på hhv. 18 og 24 m2 og prisen er 3.000 og 4.000 kr. pr. måned inkl. forbrug. Værkstederne kan evt. deles med skillevæg i 3-4 lejemål.

OE er et kunstfagligt fællesskab for professionelle kunstnere, som alle ønsker at bidrage til et inspirerende kunstfagligt miljø, der styrker de enkelte kunstneres udvikling og muligheder. For at understøtte denne ambition, vil der være fælles møder for alle kunstnere 1 gang om måneden.

Du kan blive en del af OE og sætte dit præg på stedet, dets ambitioner og muligheder. Vi er Astrid Espenhain, Anna Seeberg Braun og Tina Kallehave.

Hvis du er interesseret i en af de ledige værkstedspladser, så skriv og fortæl om dig selv, dit kunstneriske arbejde, din ambition og hvordan ser du dig selv i et kunstnerisk fællesskab som OE?

Send din ansøgning til tinakallehave@hotmail.com. Hvis du har spørgsmål til OE, er du velkommen til at kontakte Tina Kallehave på tlf. 26254793.