Expired: Vil du være med i Faaborg-Midtfyn Kommunes Billedkunstråd?

01.07.19 | Opslagstavle

Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker at etablere et billedkunstråd i 2020 og 2021 bestående af ressourcepersoner med høj faglighed indenfor billedkunst, der både lever op til kravene fra Statens Kunstfond og som har vilje til at engagere sig i kommunens udvikling.

Der kan muligvis også blive tale om at indgå i forskellige sammenhænge, hvor Billedkunstrådet igangsætter tiltag i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Der planlægges et møde per kvartal og de kunstfaglige medlemmer af Billedkunstrådet forventes at blive honoreret med 900 kr. per møde.

Her finder du Billedkunstrådets vedtægter og  kommunens vision og handleplan.

Faaborg-Midtfyn Kommune har bedt BKF om at indstille 2 mulige kandidater blandt forbundets medlemmer for en periode på år 2020 og 2021.

Er du interesseret i at komme i betragtning, beder vi dig sende et CV og nogle ord om dig selv til  bkf@bkf.dk senest den 15. august 2019 kl. 12.

 

NB! Først når kommunen senest i december har modtaget svar fra Statens Kunstfond på deres ansøgning om statsanerkendelse, vil det være afgjort om Faaborg-Midtfyn Kommunes Billedkunstråd 2020 bliver en realitet!