Virkestedet – Et kreativt værksted for smertepatienter

08.04.17 | Opslagstavle

Vil du være med i Virkestedet ?

Et kreativt værksted for smertepatienter

Du får din egen arbejdsstation med tilhørende reoler og hylde plads. Om du vil tegne, male sy, modellere eller andet, er op til dig. Vi har allerede indrettet et velfungerende keramikværksted med ovn, der kan brænde både stentøj, ler, porcelæn og glas. Vi har lavet et sy-område med klippebord og maskiner. Ligeledes indretter vi et område for Jer, der vil male.

Som medlem af foreningen betaler du 650 kr. om måneden i kontingent og ved indmeldelse betaler du 1950 kr. i depositum.

Virkestedet er tænkt som et alternativ til det inaktive “pusterum” som mange mennesker med kroniske smerter er tvunget til at leve i. Stedet, hvor brugerne kan komme frit, når deres fysik og smerte giver dem mulighed for det. Stedet uden krav eller forventninger om, at du lige præcis onsdage fra 13-17.30 er i stand til at møde op og være kreativ.

Virkestedet er ikke et behandlingstilbud; nøgleordene er: Virkelyst, fællesskab og glæde. Om du er “dygtig” eller glad amatør har ingen betydning; alle er velkomne. Du får din egen nøgle og kan benytte faciliteterne, når det passer dig.

Kunne du tænke dig at være med, så skriv til os på: virkestedet@hotmail.com. Oplys dit telefonnr., så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen bestyrelsen

Virkestedet
Linnesgade 24. kld. th.
1361 København K