Expired: Atelierplads ledig i OK CORRAL på Frederiksberg

21.03.22 | Opslagstavle

OK Corral-foreningen søger ny lejer til nyoprettet atelierplads fra 1. april eller snarest derefter. Vi søger en udøvende kunstner (kan være flere, der deler rummet), som vil blive en del af et atelierfællesskab, der byder på kunstnerisk sparring, årlig arbejdsdag/bestyrelsesmøde/julefrokost o.m.a. Dertil er der mulighed for at engagere sig i udstillingsgruppen, der organiserer udstillings-programmet i projektrummet OK Corral. Pt. består foreningen af Michael Würtz Overbeck, Christian Skjødt, Hannah Skarsholm, Valerie Collart, Louise Drost Harton og Trine Bork.

Pladsen kan indrettes i samarbejde med den ny lejer, men da det er foreningens tidligere fællesrum er der enkelte dele af rummet, som allerede benyttes: i ét hjørne er der et værktøjsrum og køleskab/bar, der benyttes af udstillingsgruppen og under udstillingerne. Håndvask+mikro-tekøkken og opbevaringsplads til de udstillende kunstneres materialer er også i lokalet. Afhængig af den kommende lejers ønsker og behov, kan vi som nævnt snakke om, hvordan rummet fremadrettet bedst bruges/indrettes.

 

Atelier-fællesskabet ligger i en kælder på Rolighedsvej på Frederiksberg, så der er ingen vinduer. Rummet er ca. 20 m2 og pladsen koster 1920,- pr. md. alt inkl. (vand/varme, internet). Depositum er 7715 kr. Der arrangeres en fælles fremvisning for interesserede weekenden 25.-26. marts. Info nærmere derom, hvis rummet har interesse.

 

Skriv til hannah@skarsholm.dk eller bork.trine@gmail.com, hvis du er interesseret og fortæl gerne kort om dig selv og din praksis.