BKF: Portfolio og CV tjek v/Milena Høgsberg

09.02.22 | Diverse

17. marts 2022, i tidsrummet kl. 10-15.30.

Få vejledning i, hvordan dit dokumentationsmateriale eller CV kan forbedres. Erfarne kunstnere, kuratorer, gallerister og andre kunstprofessionelle giver individuel vejledning. En session er på 30 minutter, og der er kun jer to til stede. Medbring portolio og CV.

Underviser:

Milena Høgsberg er direktør på Museet for Samtidskunst i Roskilde. Hun har en solid kuratorisk og ledelsesmæssig erfaring fra Henie Onstad Kunstsenter i Norge som chefkurator og afdelingsleder; LIAF (Lofoten International Art Festival), og Holbæk Art. Hun har mange års erfaring med at producere nye værker i stor skala med kunstnere som Lea Porsager, Sondra Perry, og Cayetano Ferrer og lave kuratorisk forskning i tæt dialog med kunstnere og andre “co-thinkers.”

Milena Høgsberg boede og arbejdede i  kunstbranchen 11 år i NYC og har en BA i kunsthistorie fra Columbia University, NYC, NY og en MA i kuratering fra CCS, Bard College, NY.


Praktisk information


Tid: 
17. marts 2022, i tidsrummet kl. 10-15.30.

Sted:
BKF’s sekretariat, Vingårdstræde 21, 1 th.
1070 København K

Egenbetaling:
Gratis for  medlemmer af BKF

Antal deltagere:
8

Tilmelding:
Skriftligt via mail på kmfp@bkf.dk senest søndag den 7. februar 2022.

Foto: Christian Bang. Taget ved Regitze Engelsborg Karlsens værk Fra et støvfyldt bryst (2021) Bobler_Museet for Samtidskunst.