Expired: Call for nyuddannede

06.12.22 | Opslagstavle

Östra Skånes kunstnergruppe/Tjörnedala kunstgalleri præsenterer New Graduates, en årlig udstilling med nyuddannede kunstnere og kunsthåndværkere. Udstillingen vises online på Tjörnedala Virtual Art Gallery. I denne udstilling er der fokus på den kunst, aktuelle kunst i en generation af kunstnere tidligt i deres karriere.

Alle typer af værker, tema og udtryk modtages. Værkerne du søger med kan være to- eller tredimensionelle samt film/video.

Ansøgningen henvender sig til nyuddannede kunstnere og kunsthåndværkere og er åben 1. december 2022-15. januar 2023. Nyuddannede omfatter dem, der har en aktuel kunstnerisk universitetsuddannelse (bachelor og/eller kandidat) gennemført inden for de seneste tre år.

Ansøgningsoplysninger:

Ansøgningen gælder for en gruppeudstilling med 5-10 kunstnere. ÖSKG er medlem af Svensk Kunstforening, hvilket betyder, at kunstnere herigennem kan søge om udstillingskompensation.
En komplet ansøgning til udstillingen foretages i henhold til instruktionerne nedenfor, i form af en kombineret PDF -fil til e-mailadressen: utstallningar@oskg.se. Svar på din ansøgning vil blive givet senest den 20. januar 2023.

Følgende oplysninger skal indgå i ansøgningen:
  • Du kan søge med 1-7 værker. I tilfælde af at du ansøger med et videoværk, så læg et link i din pdf-fil
  • Navn, e-mailadresse, postadresse og telefonnummer.
  • Titler på værkerne og kort beskrivende tekst om dine værker.
  • Kort beskrivelse af dit kunstnerskab
  • CV hvor uddannelsen fra det nuværende kunstuniversitet er angivet.
  • Links til hjemmesider og andre sider, som du vil henvise til.

Har du spørgsmål? Kontakt venligst utstallningar@oskg.se.

Læs opslaget på Tjörnedala kunstgalleris hjemmeside