Faglig seminar om kunstig intelligens i kunsten

06.05.24 | Kursuskalender

Fagligt seminar om Kunstig Intelligens i kunsten

Torsdag d. 16. maj kl. 17.00 – 20.00. RUM21, Borgvold 16A 7100 Vejle

BKF Syd og Kunsthal Vejle inviterer medlemmer af BKF og Kunsthal Vejle til et inspirerende fagligt seminar om AI i den kunstneriske praksis. Her vil i møde to kunstnere, der fortæller om personlige erfaring med værker skabt i samarbejde med generativ AI.

https://www.jacobremin.com

Jacob Remins praksis tager udgangspunkt i teknologi som social konstruktion, politisk magt og aktivistisk værktøj. Remin arbejder aktivt afsøgende for at nedbryde hierarkier mellem kunsten og videnskaben og afsøger andre tider, kulturer og forståelser for samme. Remin arbejder netværksdannende og er involveret i flere grupper, som beskæftiger sig med kunst og teknologi, bl.a. Offspace.dk, Centre for Cyber Wellness, Science Friction og 8bit klubben.

https://rasmusnielsen.com

Rasmus Nielsen fortæller om den aktuelle udstilling, ANOMALI, hvor han har skabt stedsspecifikke værker til Kunsthal Vejle. Rasmus sætter fokus på muligheder og udfordringer ved kunstig intelligens i kunsten. Er kunstig intelligens i stand til at skabe original billedkunst? Samtidskunstnere kaster sig i denne tid ud i undersøgelser af, hvilke muligheder og udfordringer der er ved at bruge kunstig intelligens i deres kunstneriske praksis.

Deltagelse i fagligt seminar er gratis med støtte fra BKF. Vi sætter mad og drikke på bordet.

Tilmelding skal ske senest d. 10/5 til Helle Koch på helle@kochnet.dk

Vi glæder os til at se jer, til en aften med ny viden og gode samtaler om AI og kunstens fremtid.