Forelæsning af billedkunstner Kirstine Roepstorff

03.04.24 | Events

Det Fynske Kunstakademi er glade for at kunne byde velkommen til en forelæsning med billedkunstner Kirstine Roepstorff på Det Fynske Kunstakademi. Forelæsningen er en del af rækken af forelæsninger om kunst i offentlige rum.

Det sker i Foredragssalen mandag den 8. april kl. 16-17.30.

Kirstine Roepstorff (f. 1972) er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2001. Hun arbejder med mange forskellige udtryksmedier: tegning, maleri, skulptur og mobiler. Efter i en årrække primært at have arbejdet med collage, breder hun værket ud i rummet og arbejder nu også ofte installatorisk og stedsspecifikt, som det kommer til udtryk i hendes offentlige udsmykninger.

Til forelæsningen vil Roepstorff tale om sine arbejder i offentlige rum, og hvordan hun arbejder med det sanselige og i forhold til faktorer som research, proces, funktion og brugere. Efter forelæsningen vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Forelæsningen er den niende i rækken af forelæsninger om kunst i offentlige rum, som Det Fynske Kunstakademi har arrangeret med støtte fra Statens Kunstfond. Her præsenteres nogle af de vigtigste og mest erfarne billedkunstnere indenfor feltet. De øvrige foredragsholdere har været; AVPD (Aslak Vibæk og Peter Døssing), Sophia Kalkau, Gitte Juul, Kenneth A. Balfelt, Ursula Nistrup, Jens Settergren, Jeannette Ehlers og Signe Guttormsen.

Næste og sidste forelæsning i rækken er af billedkunstner Lea Porsager. Bemærk venligst at foredraget er rykket til mandag d. 13. maj kl. 16-17.30.

Foto: Kirstine Roepstorff: GONG, 2015. DOKK1, Aarhus