Kunstnernes Beskatning 2022 er udkommet

16.02.22 | Nyheder

Kunstnere er en mangfoldig gruppe på arbejdsmarkedet – og de har derfor ofte brug for vejledning og assistance, når de kommer på tværs af lovgivningens standarder. I lighed med sidste år, har Dansk Kunstnerråds organisationer forholdt sig meget direkte til udbetaling af kompensation for kunstnerne under Covid-19 i det forløbne år.

Kunstnernes Beskatning er en kommenteret skattevejledning med afgørelser og eksempler fra praksis, som viser, at der ofte er forskellige muligheder for fortolkning af reglerne. Skattevejledningen er siden 2002 udgivet af Dansk Kunstnerråd med årlige opdateringer.

Se skattevejledningen for kunstnere 2022 her…

I lighed med vejledningen for 2021 kommenteres der i denne version af vejledningen på driftsudgifter og skatteproblematik i forhold til kompensationsordningerne under covid-19.

Ved spørgsmål mm. kontakt Dansk Kunstnerråddkr@dansk-kunstnerraad.dk eller telefon 2134 0000. Kontoret er åben i dagtimerne fra 9.00-16.00 på hverdage.

BKF Medlemsrådgivning
Har du brug for rådgivning om skat, kontrakter eller økonomi? Medlemmer af BKF kan få gratis juridisk rådgivning hos BKF’s jurist. Kontakt Klaus Pedersen på kp@bkf.dk