Expired: Open Call: Nye medlemmer til BKF’s bestyrelse

28.06.21 | Opslagstavle

Har du tid og lyst til at være med til at præge udviklingen af BKF som organisation? Så er en plads i BKF’s bestyrelse måske noget for dig!

Send i givet fald dit cv og et par ord til os om, hvorfor du gerne vil være med i bestyrelsen til bkf@bkf.dk  inden d. 24. august.

I slutningen af august måned vil BKF’s bestyrelse beslutte, hvilke bestyrelseskandidater bestyrelsen vil anbefale på den kommende generalforsamling, der i år finder sted lørdag d. 6. november.

Husk at du altid har mulighed for at kandidere til en plads i BKF’s bestyrelsen, såfremt vi senest 3 dage før afholdelse af generalforsamlingen har modtaget din skriftlige anmodning.

Bestyrelsen mødes 6 gange årligt til ordinære bestyrelsesmøder af ca. 3 timers varighed. Herudover kan der være tale om deltagelse i fagligt udvalgsarbejde, ad hoc møder og andre aktiviteter, herunder et årligt bestyrelsesseminar, generalforsamling mv.

Der betales mødevederlag efter BKF’s takster for deltagelse i ordinære bestyrelsesmøder. Øvrige møder betragtes som frivilligt og ulønnet foreningsarbejde. Der ydes refusion af transportudgifter.

Se oversigt over BKF’s bestyrelse 2021 her…