BKF karriereworkshop I: Tydeliggør din kunstneriske praksis

07.03.24 | Kursuskalender

Mangler du overblik og afklaring af hvad du kan tilbyde som kunstner og hvordan du kan skabe en bæredygtig forretning?  

På workshoppen arbejder vi med dine kerneværdier, kompetencer, ydelser og positionering. Vi ser på, hvordan en stærk profil er et afgørende strategisk værktøj til forretnings- og produktudvikling samt fundamentet i kommunikationen og styrkelsen af din karriere. Workshopppen vil bestå af introduktioner og inspiration i plenum, øvelser i grupper, parvis og individuelt. Der tages udgangspunkt i din konkrete praksis og efter endt workshop vil du have fået skærpet dine kompetencer, ydelser og fortælling samt en strategisk plan til at arbejde videre med. 

 

Målgruppe

Workshoppen er for professionelle billedkunstnere med min. 5 års arbejdserfaring.

 

Underviser

Helene Øllgaard kan give sparring og kvalificere på alt det, der vedrører den kunstneriske praksis som forretning. Fra hvordan du strategisk kommunikerer og organiserer dig, til projektstyring, finansiering og hvordan du skaber en bæredygtig forretning.  

Helene har en mangefacetteret erfaring fra billedkunstverdenen, været projektleder i et branddesignbureau og har siden 2020 arbejdet som uafhængig rådgiver og forretningsudvikler for kunstnere, kunst- og kulturinstitutioner, kreative erhverv og start-ups.  

Helene er medlem af Billedkunstrådet i Halsnæs Kommune og hun har været ansvarlig projektleder for netværksmødeformatet Kuraterede Samtaler i tænketanken Anordic 

Helene Øllgaard er kandidat i Kunsthistorie og Æstetik & Kultur med speciale i samtidskunstens rolle og betydning i samfundet. 

 

Praktisk information

Tid og Sted:
1 karriereworkshop afholdes d. 15. maj, kl. 15.00-18.00 i København.

2. karriereworkshop afholdes d. 29. maj, kl. 15.00-18.00 i København.

3. karriereworkshop afholdes d. 12. juni, kl. 13.00-16.00 i København.

Egenbetaling:
150 kr. pr. workshop inkl. en let forplejning + Billetto gebyr (for ikke BKF-medlemmer er prisen 450 kr.). Rabat ved tilmelding til alle tre workshops: samlet kr. 300 kr. + Billetto gebyr (for ikke BKF-medlemmer er prisen 900 kr.).

 

Tilmelding:
Skriv en mail til kmfp(a)bkf.dk med et par linjer om, hvad du håber at få ud af din deltagelse og anfør venligst hvilke workshops du ønsker at deltage i.

Fristen er d. 20. marts 2024.