BKF karriereworkshop II: Kend din målgruppe

07.03.24 | Kursuskalender

Vil du gerne have styr på hvad du kommunikerer til hvem, og samtidig blive mere klar på dine kompetencer og spare tid, når du skal opsøge nye projekter? 

På denne workshop fokuserer vi på målgrupper og budskaber. Vi skal arbejde med målgruppeanalyse og målgruppeprioritering og herunder også identificere hovedbudskaber til de enkelte målgrupper. Workshoppen vil bestå af introduktioner og inspiration i plenum, øvelser i grupper, parvis og individuelt. Der tages udgangspunkt i din konkrete praksis og efter endt workshop vil du vide præcist hvad du skal fortælle til hvem i alle dine fremtidige kommunikationsaktiviteter. 

 

Målgruppe

Workshoppen er for professionelle billedkunstnere med min. 5 års arbejdserfaring.

 

Underviser

Helene Øllgaard kan give sparring og kvalificere på alt det, der vedrører den kunstneriske praksis som forretning. Fra hvordan du strategisk kommunikerer og organiserer dig, til projektstyring, finansiering og hvordan du skaber en bæredygtig forretning.  

Helene har en mangefacetteret erfaring fra billedkunstverdenen, været projektleder i et branddesignbureau og har siden 2020 arbejdet som uafhængig rådgiver og forretningsudvikler for kunstnere, kunst- og kulturinstitutioner, kreative erhverv og start-ups.  

Helene er medlem af Billedkunstrådet i Halsnæs Kommune og hun har været ansvarlig projektleder for netværksmødeformatet Kuraterede Samtaler i tænketanken Anordic 

Helene Øllgaard er kandidat i Kunsthistorie og Æstetik & Kultur med speciale i samtidskunstens rolle og betydning i samfundet. 

 

Praktisk information

Tid og Sted:
2. karriereworkshop afholdes d. 29. maj, kl. 15.00-18.00 i København.

De øvrige workshops afholdes:

1 karriereworkshop afholdes d. 15. maj, kl. 15.00-18.00 i København.

3. karriereworkshop afholdes d. 12. juni, kl. 13.00-16.00 i København.

Egenbetaling:
150 kr. pr. workshop inkl. en let forplejning + Billetto gebyr (for ikke BKF-medlemmer er prisen 450 kr.). Rabat ved tilmelding til alle tre workshops: samlet kr. 300 kr. + Billetto gebyr (for ikke BKF-medlemmer er prisen 900 kr.)

 

Tilmelding:
Skriv en mail til kmfp(a)bkf.dk med et par linjer om, hvad du håber at få ud af din deltagelse og anfør venligst hvilke workshops du ønsker at deltage i.

Fristen er d. 15. april 2024.