BKF karriereworkshop III: Strategisk kommunikation

07.03.24 | Kursuskalender

Er det svært at overkomme at fortælle om din praksis og vil du gerne have mere overblik og struktur i din kommunikation? 

Denne workshop fokuserer på din kommunikation, når du skal fortælle om og sælge dit kunstneriske arbejde. Vi arbejder med kortlægning, review og prioritering af dine kommunikationskanaler og kontaktpunkter i form af hjemmeside, SoMe mm. med henblik på at udarbejde en realistisk og struktureret kommunikationsplan. Workshoppen vil bestå af introduktioner og inspiration i plenum, øvelser i grupper og individuelt. Der tages udgangspunkt i dine konkrete cases og efter endt workshop vil du have de grundlæggende brikker i din kommunikation på plads samt stå med en skræddersyet plan for, hvordan du fremadrettet kan arbejde struktureret med kommunikation og salg af din kunstneriske praksis.  

 

Målgruppe

Workshoppen er for professionelle billedkunstnere med min. 5 års arbejdserfaring.

 

Underviser

Helene Øllgaard kan give sparring og kvalificere på alt det, der vedrører den kunstneriske praksis som forretning. Fra hvordan du strategisk kommunikerer og organiserer dig, til projektstyring, finansiering og hvordan du skaber en bæredygtig forretning.  

Helene har en mangefacetteret erfaring fra billedkunstverdenen, været projektleder i et branddesignbureau og har siden 2020 arbejdet som uafhængig rådgiver og forretningsudvikler for kunstnere, kunst- og kulturinstitutioner, kreative erhverv og start-ups.  

Helene er medlem af Billedkunstrådet i Halsnæs Kommune og hun har været ansvarlig projektleder for netværksmødeformatet Kuraterede Samtaler i tænketanken Anordic 

Helene Øllgaard er kandidat i Kunsthistorie og Æstetik & Kultur med speciale i samtidskunstens rolle og betydning i samfundet. 

 

Praktisk information

Tid og Sted:
1 karriereworkshop afholdes d. 15. maj, kl. 15.00-18.00 i København.

2. karriereworkshop afholdes d. 29. maj, kl. 15.00-18.00 i København.

3. karriereworkshop afholdes d. 12. juni, kl. 13.00-16.00 i København.

Egenbetaling:
150 kr. pr. workshop inkl. en let forplejning + Billetto gebyr (for ikke BKF-medlemmer er prisen 450 kr.). Rabat ved tilmelding til alle tre workshops: samlet kr. 300 kr. + Billetto gebyr (for ikke BKF-medlemmer er prisen 900 kr.).

 

Tilmelding:
Skriv en mail til kmfp(a)bkf.dk med et par linjer om, hvad du håber at få ud af din deltagelse og anfør venligst hvilke workshops du ønsker at deltage i.

Fristen er d. 10. maj 2024.