Dokumentation af kunstnerisk proces tilbydes

28.02.22 | Opslagstavle
Har du brug for hjælp til at dokumentere en kunstrisk proces eller et værk?

Jeg har dokumenteret min egen – og andre kunstneres værker og processer i en årrække. 

Med min erfaring, ro, nærvær og forståelse for den kunstneriske proces, tilbyder jeg kunstnere at fotografere / dokumentere værker, performances og processer. Dette med speciale i kunst i det fri – naturen, eller udendørs rum i det hele taget. Udenfor er der mulighed for at lege med dagens, tusmørkets og nattens lys og det foretrækker jeg at arbejde med. 

Det er meget muligt at fotografere værker udendørs på et enkelt set-up, selvom værker måske ikke er tænkt i det udendørs rum fra starten. Jeg kan også komme forbi værksteder/atelier og mindre udstillinger. 

Ring eller skriv til mig, så taler vi om hvad du ønsker og hvad der kan lade sig gøre. 

Se flere eksempler på mit arbejde her: https://kamillaaskholmjorgensen.com/photography
Kontakt: kamilla@kamillaaskholm.com eller + 45 53374974 
Foto: Birgitte-Lundtoft-flydende-spor