Expired: Kulturministeren gæster billedskolernes årsmøde

29.05.13 | Nyheder

Det er ikke hvert år, at billedskolerne kan byde en kulturminister velkommen på deres årsmøde, men det sker i år.

Marianne Jelved (R) deltager på mandag d. 3. juni i mødet ‘Billedskolerne og folkeskolen’, som er arrangeret af Landsforeningen Børn, Kunst og Billeder. Dermed følger kulturministeren den linje, hun har lagt i løbet af foråret, hvor hun har fokuseret på at styrke kunst i skolen.

Mødet, som finder sted på den landsdækkende billedskoledag, arrangeret af billedskoleforeningen, foregår i Børnekulturhus Ama`r, Øresundsvej 8 B, 2300 København S.

At det netop er billedskolernes rolle i folkeskolen, som udgør temaet for billedskoledagen, skyldes regeringens forslag om Ny Nordisk Skole som en ‘helhedsskole’, skriver foreningen i sin invitation:
“I dag står billedskolerne foran en stor udfordring, der kan komme til at betyde en væsentlig forandring af tilgangen til fritidsundervisning for børn. Intentionen er en mere helhedsorienteret skoledag med større fleksibilitet og åbenhed og dermed flere samarbejdsmuligheder. Vi vil på billedskoledagen diskutere, hvilke muligheder og potentialer der er i et tættere samarbejde med skolerne, og hvad billedskolerne kan byde ind med.”

Læs hele programmet på: www.bornkunstogbilleder.dk

Oversigt over alle nyheder på bkf.dk, klik her