Tag med til BKF-konference 4. april 2019:

Kunstens kompetencer 

Der er meget at vinde for virksomheder, kommuner og organisationer, der vælger at inddrage billedkunstnere i deres arbejde.

Det fortæller en lang række private og offentlige aktører om på konferencen Kunstens kompetencer, arrangeret af Billedkunstnernes Forbund (BKF).

Konferencen byder på 25 oplægsholdere fra erhvervslivet, forsknings- og kunstverdenen. Se det fulde program for konferencen her…

Moderator: Tv-vært og journalist Tine Gøtzsche.

Billetter til konferencen koster 100,- inklusive morgenkaffe og frokost. Køb din billet hos Billetto her….

Konferencen foregår i Carlsberg Akademi, i den gamle brygger J.C. Jacobsens private villa, der i årene omkring 1860 dannede ramme for nogle af tidens vigtigste møder mellem erhvervsfolk, forskere og kunstere. En forbilledlig tradition, som vi håber at inspirere nutidens ledere, videnskabsfolk, kunstnere og politikere til at videreføre!

Sæt kryds i kalenderen 4. april 2019 og vær med, når Billedkunstnernes Forbund inviterer til en inspirerende dag om alt det, den professionelle billedkunst kan bidrage med, også på andre samfundsområder end i kunstlivet.

Dagen byder bl.a. på:

  • Præsentationer af inspirerende projekter og nye perspektiver på, hvor og hvordan billedkunstneriske kompetencer kan inddrages i andre erhverv
  • Diskussioner og paneldebatter m. kunstnere, forskere og erhvervsfolk
  • Kunstneriske indslag

 

Konferencen er støttet af Ophavsretsfonden i BKF og af Statens Kunstfond.