Expired: Open call: Platform For Usikker Fremtid

15.07.22 | Opslagstavle

Udstillingsperiode: d. 29 juli – 12. August 2022
LOKALE inviterer til open call på udstillingen Platform For Usikker Fremtid

Juli måned betyder sommer, sol og ferie. Juli måned betyder også, at mange kunststuderende vender hjem, efter at have afsluttet deres respektive kunstuddannelser i udlandet. Men hjem til hvad? En prekær fremtid med begrænsede udstillingsmuligheder, gallerister til at ‘vise vejen’, atelierpladser og indkomst?
To studerende fra hhv. Det Fynske Kunstakademi og Bergen Kunstakademi ønsker i samarbejde med Lokale, at etablere en fælles platform som udgangspunkt for en usikker fremtid. Her vil vi mødes om at skabe en udstilling med udgangspunkt i jeres bachelor- eller afgangsværk.

Du inviteres derfor til at være med på udstillingen ved at søge med en kort tekst om dit arbejde og sende 3-8 fotos af dit bachelor- eller afgangsværk til platformforusikkerfremtid@gmail.com
Vi opfordrer alle der har afsluttet deres bachelor eller masterprogram indenfor de sidste par år til at søge.

→ Deadline for ansøgning: mandag d. 18. juli. kl. 00.00.

En del af Platform For Usikker Fremtid vil indebære udveksling af erfaringer og refleksioner fra de deltagende kunstnere, gennem udstillingsperioden. Dette vil blandt andet ende med lancering af et katalog, som kan indeholde alt fra refleksioner over det at flytte sin praksis og person, fotos af dine værker, tips og tricks til at navigere i den danske kunstverden.

→ Indlevering af værk: d. 25. juli – Griffenfeldsgade 27, 2200 Kbh N → Fernisering: d. 29. juli

Udstillerne vil være sammen om at holde udstillingen åbent i perioden på to uger – en dag pr. udstiller.