Expired: Residence i Gøteborg

19.12.22 | Opslagstavle

Nabo annoncerer et open call til kunstnerophold i Gøteborg i løbet af foråret og sommeren 2023. Kunstnere i alle teknikker og baggrunde er velkomne til at søge.

PRAKTISK INFORMATION

Vi annoncerer to opholdsperioder med plads til to kunstnere pr. periode. Varigheden af ​​opholdet er to måneder, og perioderne er planlagt til februar-marts og maj-juni. Du ansøger om en af ​​perioderne.

Vi tilbyder en arbejdsplads i Fahlströmska villaen i Majorna samt en kompensation for produktionsomkostninger på 20.000,- SEK. Overnatning er ikke inkluderet. Vi dækker rejser inden for Gøteborg (Västtrafiks månedskort). Arbejdspladsen kommer til at bestå af eget mindre lokale på 10-20 kvadratmeter og adgang til et stort lokale, der deles med resten af ​​husets drift. Vi tilbyder også mulighed for en offentlig præsentation i slutningen af ​​opholdsperioden, såsom en udstilling eller en artist talk.

Kunstneren er også velkommen til at arrangere workshops eller andre arrangementer under residencyet. Vi designer opholdsperiodens indhold sammen efter kunstnerens behov og ønsker. Vi forventer, at du som kunstner har lyst til at være i huset og arbejde mindst tilsvarende halvtid (20 timer/uge).

Om huset

Fahlström-villaen ligger på Taubegatan 7, ved Chapmans torg i Majorna. Udover Nabo huser bygningen også andre foreninger og enkelte virksomheder. Huset er alkohol- og stoffrit. Nabos lokaler ligger ovenpå uden elevator.

Ansøgning

Vi ønsker din ansøgning i en PDF, som skal senedes til:  ansok@naboopencall.nu

PDF’en skal indeholde:

  • Kontaktoplysninger (e-mail, adresse og telefonnummer)
  • En beskrivelse af dit kunstneriske arbejde med tekst og billede.
  • En beskrivelse af, hvad du vil lave under opholdet.
  • Vi vil også gerne vide, om du søger periode 1, periode 2, eller om begge dele er af interesse.

Ansøgningsfristen er den 17. januar for begge perioder. 

Residence kunstnere har adgang til huset fra den første uge af februar for periode 1 og den første uge af april for periode 2, eller efter aftale.

Udvælgelsesproces

Efter ansøgningsfristen gennemgår vi ansøgningerne, og kommer i kontakt med de kunstnere, vi finder mest interessante til en samtale.

Alle er velkomne til at søge.

Om Nabo

www.nabo.samarbetet.org
www.instagram.com/gemenskapen.nabo

Nabo er en kunstnerdrevet forening, der udspringer af ønsket om at dele plads med andre indenfor kunstnerisk arbejde, udvikling og fællesskab. Vi, der startede foreningen, hedder Lisa Sellin, Linea Hörnqvist Liukku, Jonas Flank og Erik Funck.

Vi havde en offentlig åbning af vores lokaler med en gruppeudstilling for ti kunstnere i november 2022. Fremtidige planer omfatter en gruppeudstilling i april og en i juni, opførelse af et bibliotek og blomsterdyrkning i haven.