BKF og Coronakrisen

12.03.20 | Nyheder

Store dele af Danmark lukker nu ned som følge af coronakrisen. Det gælder også kunst- og kulturlivet, hvor flere museer har meldt ud, at de holder lukket de næste uger, og alle større arrangementer aflyses eller udsættes.

BKF følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og har derfor aflyst det årlige seminar for bestyrelse og tillidsrepræsentanter, der skulle have fundet sted i disse dage, ligesom de medlemskurser, vi skulle have afholdt de næste to uger, er udsat. Medlemmer, der har tilmeldt sig og betalt, bliver kontaktet personligt ang. dette.

Kontakt BKF – men kun på mail og telefon
Sekretariatet i Vingårdstræde 21 er de næste to uger lukket for personlig henvendelse, men holder åbent på telefon og mail som sædvanlig. Du finder kontaktinfo og åbningstider her.

Er du i tvivl om dine rettigheder som kunstner i forhold til eventuelle aflysninger eller udsættelser af udstillinger/kunstprojekter pga. coronavirusset? Så læs med her:

Kunstnere og corona – vejledning og råd

Organisationen Danske Museer anbefaler sine medlemmer at holde lukket i foreløbig to uger. Læs mere her.

Står du i en situation, hvor udstillinger/kunstprojekter er udsat/aflyst pga. coronakrisen, hører vi meget gerne fra dig. Skriv til mk@bkf.dk

Læs: BKF-temaside om kunstnere og coronakrisen