Deltag i nyt netværk for ligestilling i kunstlivet

19.05.21 | Diverse

Kunst & Kultur i Balance er et uddannelsesforløb for alle, der arbejder i kunst- og kulturlivet, som ønsker at gøre diversitet, ligestilling og inklusion til positive redskaber i arbejdslivet. Bag projektet står Snyk – genreorganisationen for ny, eksperimenterende musik og lydkunst, sammen med 31 partnere fra hele kulturlivet, heriblandt Billedkunstnernes Forbund BKF.

Sammen med 200 kulturaktører fra hele Danmark har vi skabt et unik netværk, hvor vi bl.a. diskuterer hverdagshandlinger og tankemønstre – den måde hvorpå vi hver eneste dag tager beslutninger, faciliterer møder, idé-genererer, rekrutterer, uddeler ansvar, laver forfremmelser, vores omgangstone, hvordan man reagerer og handler når magtmisbrug og sexisme finder sted m.m.

Som billedkunstner, kunstunderviser, leder, kurator, kunstformidler eller kunststuderende kan du være med i netværket. For vi fortsætter arbejdet – sammen. Start med at tilmelde dig vores online workshop torsdag d. 19. maj 2021 kl. 14:00, som er sat i verden for at pleje, udvide og knuselske “netværk, videndeling og community building”.

Du kan også tilmelde dig Kunst & Kultur i Balances nyhedsbrev – så får du info om Kunst & Kultur i Balances aktiviteter direkte ind i indbakken.

Gå ikke glip af nyt fra Billedkunstnernes Forbund.

Hvis du tegner abonnement, kan du få seneste nyt i din indbakke kl. 15.00 samme dag, som det er publiceret på bkf.dk.

*Jeg giver samtykke til, at BKF indsamler og behandler mine personoplysninger med henblik på at udsende nyhedsbreve.