Expired: Ledige atelierpladser juli og august på Fabrikken

14.06.22 | Opslagstavle

Tre atelierer på FABRIKKEN for Kunst og Design fremlejes i juli og august

 

FABRIKKEN fremlejer tre atelierer fra 1. juli – 31. august 2022.

 

Atelier #06

Privat atelier i stueplan på 29 m2 udelukkende med ovenlysvinduer. Husleje pr. måned er kr. 3.900 + moms. Atelieret udlejes umøbleret.

 

Atelier #09

Privat atelier i stueplan på 31 m2 udelukkende med ovenlysvinduer. Husleje pr. måned er kr. 4.100 + moms. Atelieret udlejes umøbleret.

 

Atelier #40

Privat atelier beliggende på 1. sal på 18 m2 med sydvestvendte vinduer. Der er godselevator mellem stue og 1. sal. Husleje pr. måned er kr. 2.800 DKK + moms. Atelieret udlejes umøbleret.

 

Inklusiv i lejen er adgang til FABRIKKENs fællesfaciliteter samt fleksibel produktionsplads i FABRIKKENs 1000 m2 store hal i dag- og aftentimerne, under hensyntagen til udlejninger i hallen.

 

Huslejen faktureres samlet forud og tillægges moms. Lejen inkluderer betaling for varme, el, og internet. Betalingsfristen er 21 dage efter fakturadato. Der betales ikke depositum ved fremleje.

 

Der er åben fremvisning af lejemålet onsdag d. 8. juni kl. 10-11. Tilmelding er ikke nødvendig. Ring blot på 32 54 94 24 ved ankomst til FABRIKKEN. OBS: Det er ikke muligt at få fremvist ateliererne på andre tidspunkter.

 

Der er ingen ansøgningsproces, men det prioriteres, at lejere er professionelle billedkunstnere eller designere.
Kontakt FABRIKKEN på sss[at]ffkd.dk (svarer mails mandag og onsdag) for at fremleje et af de ledige atelierer.
Angiv venligt hvilket atelier du ønsker at leje i overskriften. Spørgsmål vedrørende ateliererne kan derudover rettes til mb[at]ffkd.dk.

 

 

Om FABRIKKEN

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design er beliggende på Sundholmsvej 46, 2300 København S, og er Danmarks største atelierbygning. Omtrent 60 professionelle billedkunstnere og designere arbejder dagligt i husets 50 atelierer, samt i den 1.000 m2 store produktionshal. FABRIKKEN er en professionel kunstinstitution, som ligeledes driver residencyprogrammer for udenlandske kunstnere og kuratorer. Læs mere på ffkd.dk.