Expired: Netværksmøde for dimittender

18.10.23 | Events

Har du taget afgang fra et dansk eller udenlandsk kunstakademi inden for de seneste 5 år?
Så kom med til en spændende netværksdag i København, på Statens Værksteder for Kunst, torsdag d. 26. oktober kl. 10.30-21, i København hos Statens Værksteder for Kunst

OBS: Tilmelding senest 23. oktober 2023. Vi kommer bredt omkring bl.a. organisering, fondssøgning, dagpenge, prissætning, netværk, værksteder, residencies og kommunikation.Det er en rigtig god mulighed for at møde andre nyuddannede kunstnere samt repræsentanter fra bl.a. Statens Værksteder for Kunst, Art Hub Copenhagen, Billedkunstnernes Forbund, Statens Kunstfond samt os på Aarhus Billedkunstcenter. Det er gratis at deltage og vi refunderer rejser med offentlig transport, hvis du bor uden for hovedstadsområdet!

Program:

Kl. 10.30 Check-in og morgenmadKl. 11.00 VelkomstKl. 11.05 PræsentationsrundeKl. 11.20 Organisering af kunstneriske virke: Oplæg v/Hannibal Andersen, billedkunstnerKl. 11.50 Fondssøgning v/Molly Haslund fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalget for BilledkunstKl. 12.10 Dagpenge ved a-kassen FTFaKl. 12.30 Prissætning v/Signe SylvesterKl. 12.50 Ophavsret v/Torben Gammelgaard, VISDAHerefter mulighed for opfølgende spørgsmål.Kl. 13.30 FrokostKl. 14.00 Workshop om netværk v/ Kirstine Højmose, Aarhus BilledkunstcenterKl. 15.30 Residencies og værksteder – v/ Frederik Hardvendel, Statens Værksteder for KunstKl. 17.00 PauseKl. 17.30 Kommunikation og synlighed: workshop v/ Anne Riber, galleristKl. 19.00 Fælles aftensmadKl. 21.00 Tak for i dag!Sted:
Statens Værksteder for Kunst, København

Tilmelding:Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.Send en kort motivationsmail (5-10 linjer) til Billedkunstnernes Forbund på mail: kmfp@bkf.dk, hvorfor du ønsker at deltage, og hvad du håber at få ud af netværket.Transport:Vi tilbyder refusion af rejseudgifter til bus eller tog til deltagere uden for Hovedstadsområdet. Husk kvitteringerne for rejsen!

****************************************

Netværksdagen for dimittender er arrangeret af Art Hub Copenhagen, Aarhus Billedkunstcenter, Billedkunstnernes Forbund og Statens Værksteder for Kunst og på dagen vil vi sammen dykke ned i nogle af de aspekter, der er godt at have styr på for at få hverdag, økonomi, faglig udvikling og karriere til at hænge sammen som nyuddannet.

Hvem kan deltage?Netværksdagen er for dig, der er dimitteret fra et kunstakademi enten fra udlandet eller fra Danmark inden for de seneste fem år og som ønsker at få mere viden og erfaringsudveksle om, hvordan man kan etablere sig som billedkunstner efter dimission. Netværksdagen vil også være et mødested til at skabe nye kontakter og forbindelser undervejs.

Hvad er formatet?Dagens program er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem faglige oplæg, dialogbaserede workshops og uformelle møder imellem jer dimittender og oplægsholdere.

Tilgængelighed:Indgangen til SVFK er desværre ikke kørestolsvenlig, men der er elevator i bygningen. Kontakt os hvis du har brug for hjælp til at komme ind i bygningen eller har brug for andet for at kunne deltage, så vil vi forsøge bedst muligt at imødekomme dette.