Juni-udgaven af Billedkunstneren er udkommet

17.06.19 | Nyheder

Hvordan får vi skabt mere kunst i kommunerne? Sådan lyder spørgsmålet i den nyeste udgave af fagbladet Billedkunstneren

Hvert år sætter Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst omkring 800.000 kroner af til at fremme billedkunst i danske kommuner. Men det er ikke hvert år, at hele puljen bruges, og det betyder, at flere kommuner kan få glæde af pengene.

 

 

I Rødovre kommune etablerede  man for tre år siden et kunstråd, der bl.a. består af billedkunstner Mahmoud Alibadi. Det gør Rødovre Kommune til én af de kun 24 kommuner, der har et kunstråd. Mahmoud Alibadi fortæller i artiklen Det sociale lys og menneskets glødende farver om lyskunstværket Cate of Colours, som sidste år blev indviet på Rødovres største plads, og som er udvalgt af Rødovre Kunstråd.

Du kan læse hele den nyeste udgave af fagbladet Billedkunstneren her. Bladet giver dig blandt andet overblik over efteruddannelsestilbud, ansøgningsfrister, fagligt servicestof og meget mere. God læselyst!

 

Kunsternes talerør 

Medlemmer af Billedkunstnernes Forbund (BKF) får fagbladet Billedkunstneren i postkassen fire gange årligt.

Ikke-medlemmer kan abonnere på bladet – mere om, hvordan du tegner abonnement her, hvor alle udgaver også kan læses online: www.bkf.dk/billedkunstneren